Hírek

Polgármesteri köszöntő-új

Polgármesteri köszöntő 

 

Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn.”

/gróf Széchenyi István/

A szülőföld az a hely, ahol születünk, felnövünk és éljük az életünket. Kötődünk ehhez a földhöz, minden fájához, épületéhez. Ez a kötődés– bár nem igazán tudatosítjuk –támaszt nyújt fiatalnak és idősnek egyaránt. Meghatározza életmódunkat, gondolkodásunkat, személyiségünket. A helyi értékek, hagyományok biztos fogódzót jelentenek, lelki és erkölcsi tartást adnak, közösséget építenek, az összetartozás érzését erősítik.

Mindannyiunknak van egy faluja, egy városa, egy hely, ahol ráébredt a világra, ahol rácsodálkozott a fény és árnyék változásaira, a virágok illatára, ahol otthon van.

 

A második ötéves ciklusomat töltöm polgármesterként a helyi választópolgárok megtisztelő bizalma révén. Gazdasági programunk főbb elemei az elmúlt öt év szerves folytatását képezik, kiemelt figyelmet fordítva az itt élő emberek igényeire, szükségleteire.

Élhető, szerethető, folyamatosan fejlődő, „emberléptékű” település a miénk, ahol mindenkit hazavárunk, ahol boldogulást, boldogságot kívánok minden kedves lakosunknak.

 

 

 

                                                                Üdvözlettel:

 

                                                                     Zsoldos Márta Piroska

                                   polgármester

 

 

Elérhetőségek:

06/85/522-004/mellék 20

06/30/ 640-6377

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

DRVe-számla

 

2021 május1


2021 május 1.

 

A vírushelyzet miatt sajnos idén sem ünnepelhetünk május elsején, de ez nem jelenti azt, hogy nem idézhetjük fel azokat az emlékezetes pillanatokat, amik régebbi majálisainkon történtek. Íme egy csokor, a 2018-as majális képi forgatagából:

 

 

 

 

 


 

husveti üdvözlet gyimeskozeplok

 

oltás

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

Már több mint 1,7 millió honfitársunk kapott oltást Magyarországon. Hazánk az uniós országok beoltottsági sorrendjében Málta után a második helyen áll. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy jelenleg ötféle vakcinával zajlik az oltás. Az elmúlt napokban két újabb oltóanyagot engedélyezett a magyar gyógyszerészeti hatóság (CoviShield, CanSino vakcinák). Ezekből néhány hét múlva érkezhetnek az első szállítmányok.

A járvány harmadik hulláma erőteljesen terjed. A vírusfertőzés súlyos lefolyásának életkoruknál fogva leginkább az idősek kitettek. Ezért az oltási programban elsőbbséget élveznek. A regisztrált 65 év felettiek 65%-a már megkapta az oltást, a többiek is hamarosan sorra fognak kerülni.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy idős honfitársaink minél hamarabb megkapják a védettséget. Ennek érdekében minden olyan 65 év feletti állampolgár, aki még nem regisztrált az oltásra, postai úton újra megkapja a regisztrációs lapot. (Interneten is lehet regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu oldalon.)

Kérjük, amennyiben van olyan családtagja vagy ismerőse, aki még nem regisztrált az oltásra, biztassa arra Ön is, hogy tegye meg! A vakcina életet ment.

Tisztelettel:

Koronavírus Tájékoztatási Központ


 

Subcategories

Pályázatkereső

 

www.pafi.hu

Közadatkereső

Joomla template by ByJoomla.com