Cikkek

 

 


2023. január 25-én a Böhönyei Községi Könyvtár és Művelődési Házban került megrendezésre a már hagyománnyá vált Vállalkozók estje, melynek keretein belül Böhönye település vállalkozóit, intézményeinek és civil szervezeteinek vezetőit látta vendégül Böhönye Község Önkormányzata a közös gondolkodás és az együttműködések kialakításának elősegítésére.
Elsőként Zsoldos Márta Piroska polgármester asszony köszöntötte a megjelenteket, s bemutatta a településen megvalósult fejlesztéseket, eredményeket, valamint rendezvényeket, megköszönve a támogatást és a segítségnyújtást, melyek által a település tovább fejlődhetett. Elismerésül az 50 éven át, Böhönye községben becsülettel végzett, kiemelkedő iparosi tevékenységéért oklevelet adott át Molnár János vállalkozó számára.
Az esten felszólalt Csábráki Zoltán is, a K&H Bank Nagyatádi Kirendeltségének fiókigazgatója, aki ismertette, hogy a településen egy olyan modern bankautomata telepítését tervezik, melynél lehetősége lesz az ügyfélnek pénzösszeg feladására is. A közeljövőben fogadóóra keretein belül biztosítanak majd lehetőséget a település és a környék lakosainak a K&K Banknál történő számlanyitásra.
Az új kezdeményezésekhez, együttműködésekhez szeretettel gratulálunk!

 

 

 

  

 

 

 


2023. január 1-től elindult a tanyagondnoki szolgálat községünkben, melyhez 2023. január 25-én megérkezett a Magyar Falu Pályázaton elnyert Renault Traffic tanyagondnoki busz is. Az új járművet többek között a külterületen élő idős emberek ellátásához fogják használni.
 


 

 


 

Alkategóriák

Pályázatkereső

 

www.pafi.hu

Közadatkereső

Joomla template by ByJoomla.com