Hírek

Köztársasági Elnök fogadása


Nagy megtiszteltetés Böhönye község számára, hogy Novák Katalin köztársasági elnök asszony 2023. január 24-én a Sándor-palotában a Polgármesternői Tagozat vezetőségét, tagjait fogadta, köztük Zsoldos Márta Piroska polgármester asszonyt is.
 


 
 
 

 

Retro filmvetítés 2023.02.01

 

Atev-2023


2022. évben az ATEV Zrt. böhönyei telephelyén két nagy beruházást hajtott végre. 
 
Elkészült a 300m2 térbeton felújítása, ennek keretében telephelyi csapadékvíz elvezetés kialakítása, fertőtlenítő kerékmosó építése történt  26,5 m Ft értékben, valamint a szociális épület (öltöző-porta-étkező épület)  külső-belső felújítására és a tető cseréjére is sor került 15 mFt értékben
 
 
 
 
 
 

 

karácsony2022

 

fogyatékkal élők karácsonya 2022


 

Fogyatékkal élők karácsonya 2022

 

2022. december 17-én (szombaton) a Böhönyei Községi Könyvtár és Művelődési Házban került megrendezésre a községünkben már hagyománnyá vált "Fogyatékkal élők karácsonya" rendezvény, mely a Nők Böhönyéért Karitatív csoport szervezésében, Böhönye Község Önkormányzatával, a Böhönyei Fiatalokért Egyesülettel, valamint a Borbarát Körrel közös összefogásban valósult meg, sok-sok segítő kéz közreműködésével.
Zsoldos Márta Piroska polgármester asszony adventi gondolatait követően a Festetics Pál Általános és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai meghitt, igazi ünnepi hangulatú műsort adtak elő. Az általános iskolások fellépése után a Nagykanizsai Fúvószenekar játszott szebbnél-szebb dallamokat a közönségnek.
Az esemény zárásaként Szabó Renáta, a Nők a Böhönyéért Karitatív Csoport vezetője ajándékcsomagot adott át a fogyatékkal élőknek, melynek- a Festetics Pál Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 7. osztályos diákjainak köszönhetően - egy saját készítésű asztali dísz is a része volt, hogy számukra az ünnepet még meghittebbé varázsolják.
A csomagok átadását követően szeretetvendégségre várták a jelenlevőket.

 

Subcategories

Pályázatkereső

 

www.pafi.hu

Közadatkereső

Joomla template by ByJoomla.com