Cikkek


2023. február 8-án Farsangi mulatságra vártuk településünk lakóit.
 
A Böhönyei Gézengúz Óvoda középső csoportos óvodásai délelőtt egy kézműves foglalkozáson vettek részt, melyen farsangi álarcot és kalapot készítettek.
Délután 14 órától vette kezdetét a farsangi forgatag, melyen elsőként dr. Savanyó Józsefné alpolgármester asszony köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően a Böhönyei Dalkör farsangi nótacsokra alapozta meg a jó hangulatot, a dalkör tagjai igazán színes jelmezekben léptek a színpadra.
A vidám hangulatot tovább fokozta a Retro Mix csoport tagjainak fellépése, akik a korábbi Mosoly Mix csoport tagjaiból alakították meg új csoportjukat, a mai fellépés kedvéért. Jókedvet, mosolyt csaltak a közönség arcára, akikkel közösen a fellépés végén még táncra is perdültek.
A műsort követően Böhönyei Festetics Pál Általános Iskola diákjai játékon vettek részt: előkerült a limbóhintóhoz a léc, valamint a seprűtáncban is részt vehetett kicsi, nagy egyaránt.
A rendezvény zárásaként a Böhönyei Gézengúz Óvoda és Bóbita Bölcsőde konyhája, valamint Veszprémi Beáta a magyar Vöröskereszt munkatársa által felajánlott fánkkal kedveskedtünk a megjelenteknek.
 

 

Pályázatkereső

 

www.pafi.hu

Közadatkereső

Joomla template by ByJoomla.com